Klanten ervaringen met PCrabbIT Computerservice - Computerreparatie, computerhulp en computeronderhoud aan huis

Mijn laptop wou gewoon niet meer opstarten! Geen beeld,niks te zien! Niks deed ie nog! Enkel piepen, ik wou een andere een nieuwe maar deze had ik nog maar 3 jaar, waarom terug zoveel geld spenderen aan een nieuwe?, vrienden van me kan me ook niet helpen met mij laptop, via mijn dochter heb ik mijn laptop toch meegegeven om te laten maken bij een professionele informaticus. Een week later kwam mijn dochter terug met mijn laptop, gemaakt weliswaar! Voor nog geen geld! Ik had al een nieuwe laptop op oog! stel u voor dat ik die andere al gekocht had, hierdoor heb ik toch wel wat geld uitgespaard ze!
Administrator:
Na contact met de leverancier bleek voor dit type laptop van Acer een terugroep actie te bestaan, hierdoor kon deze klant kosteloos aanspraak maken op de verlengde garantie op hardware, hierop werd deze laptop naar het labo gestuurd waar men de harde schijf vervangde.
Verder werden printers en andere updates en software geïnstalleerd.
Jan Bruyndonck, - maart 2010
Mijn vriend zijn laptop was helemaal stuk gegaan, hij had deze zelf helemaal uiteen gehaald om te maken, omdat hij deze niet kon maken dacht hij deze weg te smijten, onze foto’s van onze eerste vakantie stonden hier echter op!. Ik wou deze foto’s echt terug hebben!, na even zoeken kwam ik bij pcrabbit, zij hebben van die oude harde schijf al onze foto’s kunnen terug afhalen! En zelfs meer! Dolgelukkig was ik!
Administrator:
Via speciale hardware hebben we de data van de oude harde schijf kunnen terug halen.
Hierna hebben we deze op de huidige pc geplaatst.
Karlien Verstraeten, mei 20100
Ik had al even last van blauwe schermen op mijn laptop, deze problemen werden alsmaar erger en erger tot dat mijn laptop niet meer wilde opstarten, deze bleef gewoon maar in lus keer op keer na elkaar rond draaien! , ik heb toen gebeld naar pcrabbit, zij hebben mijn harde schijf vervangen en opnieuw alles geïnstalleerd!! Veel goedkoper als een nieuwe laptop kopen! Had ik maar eerder gebeld.
Administrator:
Door een gekend probleem bij harde schijven van een hp laptop kon deze klant kosteloos aanspraak maken op de verlengde garantie op dit type harde schijven, hierdoor hoefde er enkel een herinstallatie te gebeuren.
Luc van den abeele, -augustus 2010
Ik had al geruime tijd last van een trage pc, na een herinstallatie die ik zelf uitvoerde kwam ik in de problemen met mijn draadloze internet connectie van mobistar, de installatie van mijn dongle wou maar niet lukken, ik was hier al enkele weken aan het zoeken maar niets wou lukken. Ik ging ten rade bij een vriendin van me, zij vertelde me dat ze zelf al goede ervaringen had met de firma pcrabbit die haar probleem goed oploste. Ze gaf me de nummer van pcrabbit en na een bezoek van een vriendelijke jonge man was mijn probleem diezelfde avond al opgelost!
Adminisatrator:
klant deed een herinstallatie van een 64bits vista systeem, en had een 64 bits driver nodig ipv een 32 bits driver.
Verder werden ook andere problemen ineens aangepakt zoals:
een printer geïnstalleerd.
file format converter pack voor office, voor compabiliteit tussen verschillende office versies.
Updates windows en virus scanner.
Rita Raemaekers, -Januari 2011

 

Waarom u kiest voor PCrabbIT

• computer reparatie aan huis
• Reserve PC's beschikbaar !
• laag uurtarief van €45
• geen vervoerskosten groot Mechelen
• hulp bij elk computerprobleem
• alle merken
• computer hulp als het u uitkomt

Help mij nu:

Neem contact met ons op via het contactformulier.


www.PCrabbIT.be www.PCrabbIT.be | Website door PCrabbIT